BOLALARNING KAMOL TOPISHIDA OTA-ONALAR VA PEDAGOGLARNING TA’SIRI - Toshboboyeva Nozima Qudiratovna (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada o‘smir yoshdagi avlod organizmining anatomik fiziologik va jismoniy jihatdan rivojlanish davrlarining asoslari, o‘smirlarning hayot tarzi xususiyatlari bayon etilgan.