BALIQ OVLASHNING MEXANIZATSIYALASHTIRILGAN USULLARI - Abduvasikov Islombek Abdurasul o’g’li (Ustozlar uchun, 2025)
Mazkur maqolada O’zbekiston hududida joylashgan daryo va o’zanlardagi baliqlarni ovlash uchun mexanizatsiyalashtirilgan qurilmalardan samarali foydalanish qonun-qoidalari haqida so’z yuritiladi.