AL BUHORIY HADIS ILMINING SULTONI - Valiyeva Hadiy (Ustozlar uchun, 2025)
“Agar keyingilarda Imom Buhoriyni maqtash eshiklari ochiladigan bo`lsa uning madhiga qog`ozlar etmas nafaslar toqat qila olmay qolur. Zero u bamisoli sohili bo`lmagan dengizdir.”