MAROSIMIY KIGIZ BUYUMLAR. - Xusainova. M (Ustozlar uchun, 2025)
Qadimiy zamonlardan buyon marosimlarga moljallab tayyorlangan buyumlar turkman xalqining xayot tarzida muxum axamyat kasb etadi. Oq va qora namatlar tukmanlar turmushida keng foydalanilgan va ular bilan bogliq rasmu udumlar ildizi juda qadimiy zamonlarga borib tadaladi.