ADABIYOT FIKR VA QALBNI TARBIYALAYDI - Qurbonov Dostonboy Himoyiddinovich (Ustozlar uchun, 2025)
Bugungi kunda adabiyot darslarida berilayotgan bilim, hosil qilinayotgan ko’nikma va malakalarni tiklab borish, zarur bo’lganda takrorlash yo’li bilan qayta o’rganishga ehtiyoj kuchli. Adabiyot fikr va qalbni tarbiyalaydi.