YOSHLARNI VATANPARVARLIK RUHIDA TARBIYALASHGA QARATILGAN CHORA-TADBIRLARNING AHAMIYATI - Usmonov Murodjon Ibrohim o‘g‘li (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada yurtimizda yoshlarni vatanparvarlik ruhida va kelajakka daxildorlik hissi bilan tarbiyalashga qaratilgan chora tadbirlar hamda ushbu yo‘nalishda olib borilayotgan ishlar to‘g‘risida so‘z boradi.