ZAMONAVIY ADABIYOT O’QITUVCHISINING KASBIY IMIJI - Sh. Tursunaliyeva (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada zamonaviy adabiyot o‘qituvchisining shaxsiy va kasbiy fazilatlari, uning boshqa fan o‘qituvchilaridan farqli jihatlari, shuningdek, adabiy va ma’naviy tarbiyada tutgan o‘rni tahlil qilingan. Qozoqboy Yo‘ldoshev, Qumduzxon Husanova, Asqar Zunnunov kabi mutaxassislarning fikrlari asosida adabiyot o‘qituvchisining imiji, ma’naviy dunyosi va ijodiy yondashu