ZANGIOTA ZIYORATGOHI: TARIX VA MA’NAVIYATNING MUQADDAS BIRLASHUVI - Baxromova Jamila; V.E. Abirov (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada Zangiota ziyoratgohi va u joydagi tarixiy va muqaddas obidalar ma’naviyatimizning muqaddas birlashuvi ekanligi to’g’risidagi ma’lumotlar aytib o’tilgan.