INSONLAR TEMPERAMENTINING PSIXOLOGIK TAVSIFI - Zaripova Sadoqat Samandar qizi; Nurjanova Gulzira Sherxanovna (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada temperament turlari va ularning psixologik tavsifi, temperament haqida umumiy tushuncha berilgan.