XORIJIY TILLARNI O’QITISHNING DOLZARB MASALALARI VA RIVOJLANISH TAMOYILLARI - Karimjonova Shahloxon Ravshanjonovna; Ilyosova Zebiniso Ilhomjon qizi (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada chet tillarini o‘qitishning hozirgi zamon uchun dolzarbligi, mavjud muammolar va rivojlanish tamoyillari tahlil qilinadi. Shuningdek, xorijiy tillarni o‘qitishdagi zamonaviy yondashuvlar, raqamli texnologiyalarni joriy etish, ularning ta’limdagi o’rni,CLIL yondashuvi,psixolingvistik tamoyillar va o‘qituvchilarning malakasini oshirish masalalari ko‘rib chiqiladi