КИБЕРМАКОНДА СОДИР БЎЛАЁТГАН ЖИНОЯТЛАРНИНГ СОДИР БЎЛИШ САБАБЛАРИ ВА АХБОРОТ ХАВФСИЗЛИГИГА ТАҲДИДЛАР - Неъматов Диёрбек Неъматович (Ustozlar uchun, 2025)
Ушбу мақола кибермаконда содир бўлайотган жиноятларнинг содир бўлиш сабаблари ва ахборот хавфсизлигига таҳдидлар улардан химояланиш бшйича таклиф ва тавфсиялар байон қилинган.