VOYAGA YETMAGAN YOSHLAR BILAN ISHLASHNING SAMARALI HAMDA DOLZARB PSIXOLOGIK USULLARI - To'lanboyeva Nazokat Baxtiyarovna (Ustozlar uchun, 2025)
Deviant xulq-atvor turlariga kiruvchi ichkilikbozlik, giyohvandlik, o’z-o’zini o’ldirish bilan bog’liq ijtimoiy illatlarning har biri yuzaga kelishi va ijtimoiy oqibatlariga ko’ra mohiyatan turli jihatlarga ega. Birinchi farq uzoq davom etadigan ijtimoiy zararli odatlar deviant xulq-atvor turmush tarzining ajralmas qismiga aylanadi.