OʻQUVCHILAR BILAN ISHLASHDA ULARNI RUHIY QOʻLLAB-QUVVATLASH HAMDA MOTIVATSIYA BERISHNING PSIXOLOGIK USULLARI - Nuriddinova Muyassar Mubin qizi; Qayumova Laylo Hayotovna (Ustozlar uchun, 2025)
Maktablarda ta’lim sifatini oshirish uchun o‘quvchilarning “ta’lim olishga nisbatan” munosabatini belgilab beruvchi ta’limiy ehtiyojlari negizida shakllanuvchi motivatsion sohaga korreksion-adaptiv ta’sir etish muhim hisoblanadi.