O‘ZBEKISTONDAGI ARXIV TURLARI VA ULARNING FAOLIYATI - Sultanova Zuxra Shuxratovna (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada O‘zbekistondagi arxivlar va ularning turlari shuningdek O‘zbekiston Respublikasi Markaziy Davlat arxivi, O‘zbekiston Kinofotofono hujjatlari Milliy arxivi, O‘zbekiston Ilmiy-texnika va tibbiyot hujjatlari milliy arxivlari va ularning tashkil topishi, arxivning asosiy vazifalari, fondida saqlanib kelayotgan hujjatlar xaqida ma’lumot berilgan.