O’Z-O’ZINI BAHOLASH HAMDA OʻZLIGINI ANGLASH KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI O’QUVCHILAR TALQINIDA - Eshchanova Feruza Kenjayevna; Yakubova Dilnoza Karimovna (Ustozlar uchun, 2025)
Maqolada kichik maktab yoshidagi bolalarda o‘z-o‘zini baholash tushunchasini ilmiy nazariy o‘rganishni ayrim masalalari yoritilgan.