NOGIRONLAR UCHUN MOSLASHTIRILGAN SPORT TURLARI VA ULLARNING IJTIMOIY INTEGRATSIYADAGI O’RNI - Ergashaliyeva Shirinxon Soyibjon qizi (Ustozlar uchun, 2025)
Nogironlar uchun moslashtirilgan sport turlari - bu jismoniy yoki aqliy cheklovlari bo‘lgan shaxslar uchun maxsus ishlab chiqilgan sport faoliyatlaridir. Ushbu turlar nafaqat jismoniy salomatlikni yaxshilash, balki ijtimoiy integratsiyani ta’minlashda ham muhim rol o‘ynaydi.