KONSTRUKTIV O`YINLAR ( LEGO, BLOKLAR, MOZAIKA) ORQALI TIL O`RGANISHNI INTEGRATSIYALASH. - Tursunboyeva Shahzoda (Ustozlar uchun, 2025)
Mazkur maqоlada konstruktiv o`yinlarning (Lego, blоklar, mozaika) til o`rganish jarayoniga integratsiyalash imkoniyatlari o`rganiladi. Tadqiqоt davоmida kichik yoshdagi bolalarda nutq rivojiga ta`sir etuvchi omillar, ayniqsa, o`yinlar оrqali til o`rganishning afzalliklari tahlil qilinadi. Tajribalarga asoslangan holda o`yinlar vositasida kommunikativ ko`nikmalarni shakllantirishning samaradorligi ko`rsatib beriladi.