ТЕМИР ЙЎЛ ТРАНСПОРТИ ОБЪЕКТЛАРИДА СОДИР ЭТИЛАДИГАН ҲУҚУҚБУЗАРЛИКЛАР ТАВСИФИ - Иномжон Ботиров (Ustozlar uchun, 2025)
Мақолада темир йўл транспорти соҳасидаги ислоҳотлар, янги таҳрирдаги «Темир йўл транспорти тўғрисида»ги қонуннинг мазмун-моҳияти, шунингдек ушбу йўналишда содир этиладиган ҳуқуқбузарликларнинг криминологик тавсифига оид фикр ва мулоҳазалар илгари сурилган.