OILALARGA PSIXOLOGIK XIZMAT KO‘RSATISH - Turg‘unov Xasanboy Ibrohim o‘g‘li (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada oilalarga psixologik xizmat ko‘rsatishning mazmun-mohiyati, maqsadi va ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, psixologik yordam ko‘rsatish jarayonida qo‘llaniladigan asosiy usullar, mutaxassislarning roli hamda samarali xizmat ko‘rsatish uchun zarur bo‘lgan shart-sharoitlar tahlil qilingan. Maqolada zamonaviy psixologik yondashuvlar asosida oilaviy muammolarni aniqlash va ularni hal qilish yo‘llari ko‘rib chiqilgan.