O‘ZBEKONA MILLIY TARBIYANING ASOSIY PRINSIPLARI VA METODLARI - Samatov.X.U; Eshxoniv Elnur (Ustozlar uchun, 2025)
Mazkur maqolada o‘zbek xalqining milliy tarbiya tizimi, uning asosiy prinsip va metodlari yoritilgan. Oila, jamiyat va ta’lim muassasalari orqali yoshlarga beriladigan tarbiyaning ma’naviy-axloqiy jihatlari tahlil qilinadi. Milliy qadriyatlar asosida tarbiya berishning bugungi kundagi ahamiyati ochib beriladi.