MAKTABGACHA TA’LIMDA STEAM TEXNOLOGIYASINI QO‘LLASHNING PEDAGOGIK JARAYON SAMARADORLIGIGA TA’SIRI - Jaloliddinova Maftunaxon Mahmudjon qizi; Sultonova Ruxshonaxon Shukurjon qizi (Ustozlar uchun, 2025)
Maqolada Maktabgacha ta’limda STEAM texnologiyasini qo‘llashning pedagogik jarayon samaradorligiga ta’siri haqida soʻz yuritiladi