TARBIYACHINING PEDAGOGIK MAHORATINI SHAKLLANTIRISH - Jaloliddinova Maftunaxon Mahmudjon qizi; Sultonova Ruxshonaxon Shukurjon qizi; Abdusalimova Maftunaxon Abdulhamidjon qizi (Ustozlar uchun, 2025)
Maqolada tarbiyachining pedagagik mahoratini shakillantirish ahamiyati haqida so‘z yuritiladi.