TAʼLIM-TARBIYANING DOLZARB MUAMMOLARI VA ULARNING YECHIMLARI - Bahramova Manzura; Pirmatova Kamola Abdigapurovna; Meliyeva Dilfuza (Ustozlar uchun, 2025)
Mazkur maqolada taʼlim-tarbiyada uchrayotgan asosiy muammolar, ularning kelib chiqish sabablari hamda ularni hal qilish yoʻllari ilmiy-nazariy va amaliy jihatdan tahlil etilgan. Shuningdek, zamonaviy taʼlim muhitida o‘quvchi shaxsini har tomonlama rivojlantirish masalalariga alohida e’tibor qaratilgan.