BANK VA BANK TIZIMINING TARIXI VA RIVOJLANISHI - Axatov Umar; Abduvaxobov Shaxzod (Ustozlar uchun, 2025)
Mazkur maqolada iqtisodiyotning rivojlanishi va takomillashishida banklarning o’rni va roli haqida mualliflar tomonidan fikr- mulohazalar keltirilgan. Bank va bank tizimining tarixi va rivojlanishi haqida muallif qarashlari haqida so’z yuritilgan.