ANTROPONIMLAR FRAZEOLOGIK BIRLIKNING TARKIBIY QISMI SIFATIDA, PRETSEDENT ONIMLAR - Koziyeva Iqbol Komiljonovna (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada atoqli nomlar va ularni o’z ichiga olgan frazeologik birliklar haqida gapirilgan. Onomastik tarkibiy qismlarga ega bo’lgan frazeologiyaning ahamiyati va u xalqning milliy xususiyatlarini aks ettirishi, uning urf-odatlari, tarixi, madaniyati haqida keng qamrovli ma’lumotlar keltirilgan.