VOYAGA YETMAGANLAR O‘RTASIDA SUITSID HOLATLARINI OLDINI OLISHDA MAKTAB, MAHALLA VA OTA-ONALAR HAMKORLIGINING PSIXOLOGIK ASOSLARI - Davlatova Asiya Shonazarovna (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada voyaga yetmaganlar o‘rtasida suitsid holatlarining psixologik sabablari, xavf omillari va ogohlantiruvchi belgilar tahlil qilinadi. Maktab, mahalla va ota-onalarning o‘zaro hamkorlikda olib boradigan ishlarining profilaktik ahamiyati yoritiladi. Amaliy tavsiyalar va kompleks yondashuvlar orqali suitsid holatlarining oldini olish mexanizmlari ishlab chiqiladi.