TARBIYA FANINI O`QITISHDA YANGI PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARNI QO`LLASH VA UNDA TA`LIM TARBIYANING UZVIYLIGI - Tursunova Mohinur; Milinorov Xusniddin Xushmatovich (Ustozlar uchun, 2025)
Mazkur maqolada tarbiya fanini zamonaviy pedagogik texnologiyalar asosida o‘qitish yo‘llari, ta’lim va tarbiyaning uzviyligi, interfaol metodlar orqali o‘quvchining shaxsini har tomonlama rivojlantirish masalalari yoritilgan. Shuningdek, innovatsion yondashuvlar orqali tarbiyaning ta’lim jarayonidagi o‘rni ko‘rsatib beriladi.