ZAMONAVIY KREATIV YONDASHUVLAR VA KREATIVLIK TUSHUNCHASI MODERN CREATIVE APPROACHES AND THE CONCEPT OF CREATIVITY СОВРЕМЕННЫЕ ТВОРЧЕСКИЕ ПОДХОДЫ И ПОНЯТИЕ КРЕАТИВНОСТИ - Madaminova Xolidaxon Raxmatjon qizi (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada kreativlik tushunchasi, uning zamonaviy talqini va amaliy ahamiyati tahlil qilinadi. Shuningdek, kreativ fikrlashni rivojlantirishga xizmat qiluvchi innovatsion yondashuvlar, ta’lim va ish jarayonlarida kreativlikning o‘rni ko‘rib chiqiladi. Maqola bugungi kunda kreativ yondashuvlarning jamiyat va iqtisodiyotdagi ahamiyatini ochib beradi.