PUNKTUATSIYA SABOQLARI: , O‘QUVCHILARDA YOZMA SAVODXONLIKNI SHAKLLANTIRISH OMILI‘‘ - Tohirova Gulnoza Doniyorbek qizi (Ustozlar uchun, 2025)
Mazkur maqolada punktuatsiya saboqlarining o‘quvchilarda yozma savodxonlikni shakllantirishdagi o‘rni yoritilgan. Tinish belgilarining mantiqiy, uslubiy va estetik ahamiyati tahlil qilinib, ularni o‘rgatishda samarali metodlar, amaliy tavsiyalar taklif etilgan. Maqola umumta’lim maktablari o‘qituvchilari va pedagogika yo‘nalishida tahsil olayotgan talabalarga foydali bo‘lishi mumkin.