ONA TILI DARSLARIDA YOZMA NUTQNI RIVOJLANRITISHNING ZAMONAVIY YONDASHUVLARI - Turaqulova Sevinch Bobir qizi (Ustozlar uchun, 2025)
Mazkur maqolada umumta’lim maktablarida ona tili darslari orqali o‘quvchilarning yozma nutqini rivojlantirishning zamonaviy yondashuvlari yoritilgan. Yozma nutqni shakllantirishda interfaol metodlar, zamonaviy texnologiyalar, kompetensiyaviy yondashuv hamda ijodiy yozuv mashqlarining ahamiyati tahlil qilingan. Shuningdek, dars jarayonida yozma nutq ko‘nikmalarini bosqichma-bosqich rivojlantirish bo‘yicha uslubiy tavsiyalar berilgan.