BOLALARDA UCHRAYDIGAN RAXIT KASALLIGI - Muyassar Kishvarova (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada raxit kasalligining, rivojlanish sabablari, raxit bilan bogliq muammolar,diagnostika usullari, davolash kasallikni oldini olish chora tadbirlari,kasallikning asoratlarida xaqida keng yoritilgan .