TURLI YOSH DAVRLARIDA PSIXOLOGIK MASLAHATLAR BERISH - Rahimova Feruzaxon Zokirjonovna; Iminjonova Gulshoda Hayrullo qizi; Mamasoliyeva Zuhraxon Toibjon qizi (Ustozlar uchun, 2025)
Bolalar psixologiyasi sohasida psixologik maslahatlar berish 60 yildan ko’proq vaqt ichida xorijda rivojlanyapti.