MAKTAB TA’LIMIDA PUNKTUATSIYANI O‘RGATISH: MUAMMO VA YECHIMLAR - Turdiyeva Risliqoy Axroriddin qizi (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada punktuatsiyani o‘qitishning metodik asoslari, dars jarayonida qo‘llaniladigan samarali usullar, o‘quvchilarning yozma nutqini rivojlantirishda tinish belgilarining o‘rni va ahamiyati tahlil qilinadi. Shuningdek, punktuatsiya bo‘yicha o‘quvchilarning bilim va ko‘nikmalarini shakllantirishda duch kelinadigan muammolar va ularni bartaraf etish yo‘llari haqida fikr yuritiladi.