HIND-O‘ZBEK MAKTABLARI ONA TILI DARSLARIDA O‘QUVCHILARNI BAHOLASHNI QIYOSIY O‘RGANISH (HAYDAROBOD 5-SINF DARSLIGI ASOSIDA) - Axmedova Malika (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqola Haydarobod shahrida chop etilgan “My English World” nomli 5-sinf ingliz tili darsligidagi self-assessment (o‘z-o‘zini baholash) bo‘limi asosida O‘zbekiston 5-sinf ona tili darsligi uchun muqobil baholash modelini ishlab chiqishga bag‘ishlangan. O‘z-o‘zini baholashning nazariy asoslari, pedagogik samaradorligi, kompetensiyaviy ta’limdagi o‘rni va amaliy qo‘llanilish imkoniyatlari Shohrux Abduraimovning ilmiy yondashuvlari asosida tahlil qilinadi.