GEPATIT KASALLIGI VA UNI KELIB CHIQISH SABABLARI - Baxriddinov Akmaljon Baxromjon o’g’li (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada Gepatit kasalligini sabablari, uni rivojlanishi va mexanizimi diagnostikasi. Surunkali va Virusli gepatit xaqida ma’lumot berilgan.