O‘QIB TUSHUNISH KO‘NIKMASINI RIVOJLANTIRISH USULLARI - Oʻsarova Mahfuza Abduqodir qizi (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada o‘quvchilarda o‘qib tushunish ko‘nikmalarini shakllantirishning zarurati, bosqichlari va samarali metodlari tahlil qilinadi. Matn ustida ishlash orqali o‘quvchilarning tafakkuri, tahlil qilish va mulohaza yuritish qobiliyati rivojlanishi ilmiy asosda yoritiladi.