O‘QUVCHILARDA YOZISH KO‘NIKMASINI RIVOJLANTIRISH: MUAMMO VA YECHIMLAR - Muzaffarova Shahnoza Erkin qizi (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada yozma nutqni rivojlantirishning zarurati, bugungi kundagi muammo va yechimlar ko‘rsatilgan. Xulosalar, maktab o‘quvchilari o‘rtasida o‘tkazilgan tajriba-sinov natijalariga asoslangan. Natijalar tahlil qilinib, tegishli ko‘rsatmalar berilgan.