ONA TILI DARSLARIDA IMLO QOIDANING BERILISHI - Jabborova Moxinur G‘ofur qizi (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada oʻzbek tili uchun asos boʻlgan imlo qoidalarining ona tili fanida qanday metodlar bilan oʻtish kerakligi yoritilgan. Chunki bugungi kunda ona tili fanida imlo, toʻgʻri yozishni oʻrgatish juda muhim va buni oʻquvchilarga nazariyani metodlar bilan tushuntirish samaraliroq.