NABI JALOLIDDIN HIKOYALARIDA SYUJET VA BADIIYAT - Tog‘aeva Maysara Erkinovna (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada Nabi Jaloliddinning “Ota” hikoyasidagi syujet va badiiyatning o‘ziga xos xususiyatlari tahlil qilinadi. Hikoyaning hayotiyligi, samimiyligi, unda jamiyatdagi dolzarb muammolarning ko‘tarilishi, shuningdek, tilning soddaligi, tasviriy mahorat va psixologik tahlil kabi badiiy vositalarning qo‘llanilishi ko‘rib chiqiladi. Maqola adabiyotshunoslar, o‘qituvchilar, talabalar va o‘zbek adabiyotiga qiziquvchi barcha kitobxonlar uchun mo‘ljallangan.