7-SINF O‘QUVCHILARIDA TINGLAB TUSHUNISH KO‘NIKMALARINI RIVOJLANTIRISHGA QARATILGAN TADQIQOT TAHLILI - Maxammedova Sarvinoz Ibroximjon qizi (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada o‘quvchilarda eng muhim ko‘nikmalardan biri tinglab tushunish ko‘nikmasining mazmuni, ahamiyati hamda uni rivojlantirish zarurati haqida fikr yuritilgan. Tadqiqot obyekti sifatida 7-sinf o‘quvchilari tanlanib, ularning tinglab tushunish ko‘nikmasi bilan bog‘liq muammolar aniqlangan.