BOLALARNI OILAVIY HAYOTGA YOʻNALTIRISHNING IJTIMOIY-PSIXOLOGIK MASALALARI - Usmonova Shoxista Kurganovna (Ustozlar uchun, 2025)
Zamonaviy sharoitda oilada bolalarni ijtimoiy hayotga tayyorlash masalalari faylasuf, psixolog va pedagog olimlar tomonidan oila muammosining turli jihatlarini tadqiq etish jarayonida ochib berilgan.