OʻQUVCHILARDA DEPRESSIYANI NAMOYON BOʻLISHIGA SABAB BOʻLUVCHI PSIXOLOGIK OMILLAR - Djurayeva Gulxumor Shuxrat qizi (Ustozlar uchun, 2025)
Depressiya – kayfiyatning keskin pasayishi, fikrlar karaxtligi va har qanday harakatga bo‘lgan intilishning yo‘qolishi bilan kechuvchi kasallik.