ShAXSLARDA HISSIY HAMDA PSIXOLOGIK BARQARORLIK TUSHUNCHASI SHAKLLANISHINING MUHIM VAZIFALARI - Karatayeva Maksuda Abduvaliyevna (Ustozlar uchun, 2025)
"Ruhiy barqarorlik” tushunchasini tahlil qilish va tizimlashtirish turli mualliflar tushunchaga turlicha ta’rif berishlarini ko‘rsatdi.