BOLALAR PSIXOLOGIYASINI O’RGANISH TAMOYILLARI - Alovboyeva Yodgora Shodiyarovna; Eraliyev Muzaffar Usmonovich; Nurmatov Xusan Jabborovich (Ustozlar uchun, 2025)
Bolalar psixologiyasini o’rganish qonunyatlari , hozirgi bolalarni qanday bilish usullari , har bir yosh davrini o’ziga xos holatlari va bolalar bilan to’g’ri munosabat o’rnatish.