AMALIYOTCHI PSIXOLOGNING MUHUM VAZIFALARI - Davletova Muborak Ro'zimboyevna; Maqsudova Shohista Muhammadjonovna (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada maktab psixologining ta’lim muassasasidagi muhum vazifalari haqidagi ma’lumotlar keltirilgan.