KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI BOLALARNI MAKTABGA MOSLASHTIRISHNING IJTIMOIY-PSIXOLOGIK VAZIFALARI - Duschanova Nasiba; Xolboyeva Xosiyat Rajabboyevna (Ustozlar uchun, 2025)
Boshlang’ich maktabga moslashish o’quvchilar uchun qiyin vaqt bo’lishi mumkin va psixologik yordam ularga o’zgarishlarni yengishga yordam beradi. Psixologik yordam akademik muvaffaqiyat va ruhiy salomatlikni yaxshilash bilan bog’liq.