MASOFAVIY O‘QITISHNING TALABALAR UCHUN QULAYLIKLARI - Madiyorov Shoxruh Maxmud o’g’li (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu tezisda masofaviy o‘qitishning zamonaviy ta’limdagi o‘rni, uning pedagog va talabalar uchun yaratadigan imkoniyatlari, ta’lim samaradorligini oshirishdagi o‘rni yoritilgan. Shuningdek, masofaviy ta’limda axborot texnologiyalarining roli, o‘zaro muloqot, nazorat va malaka oshirishdagi afzalliklar haqida fikr yuritiladi. Masofaviy o‘qitish bugungi kunda innovatsion ta’lim metodlaridan biri bo‘lib, ta’limning uzluksizligini ta’minlashda muhim ahamiyat kasb etadi