YADROVIY MODELLAR - Omonov Umid; Meyliyeva Mahliyo Samad qizi (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada yadro fizikasi bo‘yicha ba’zi asosiy tushunchalar, modellarning tahlili va yadro reaksiyalarini o‘rganish jarayoni keltirilgan.