MAXSUS NISBIYLIK NAZARIYASI - Xujamova Gulrux; Xudoyorov Hasan (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada nazariyaning asosiy tamoyillari, vaqt kengayishi, uzunlik qisqarishi va massa-energiya ekvivalenti kabi tushunchalar yoritiladi. Nazariya zamonaviy fan va texnologiyaga qo‘shgan hissasi haqida ham qisqacha ma’lumot beriladi.