MOLEKULALARNING TUZILISHI VA SPEKTRLARI: KVANT MEXANIK ASOSLAR - Boboyorova Mavjuda; Bobomurodova Gavhar (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada molekulalarning kvant mexanik asosda tashkil topishi, ularning bog‘lanish energetikasi, aylanish va tebranish harakatlari, shuningdek, spektral xususiyatlari tahlil qilingan.